Skulle en slankare kropp göra mig lycklig?

Det gick rätt bra på psykiatrin igår.. Det var skönt att prata av sig. Vi pratade mycker om att jag hela tiden sviktar i vad jag tycker om mig själv.. Vissa dagar tycker jag att jag är en riktig jäkla snygg och kickass kvinna, och andra ser jag på mig själv och vill bara kräkas. Magen är rund, jag har en stor rumpa , breda höfter och är allmänt mullig. Kan man säga så? Ja det kan man, eller jag kan säga så för det är mig själv jag pratar om. Men skulle en slankare kropp göra mig lycklig? Jag tror faktiskt inte att det spelar någon roll. Att vara hälsosam spelar roll.. Jag är inte det minsta hälsosam för tillfället. Jag hetsäter och rör inte på mig ett skit. Vet ni? Jagg har seriöst fått sittsår. Det känns ju väldigt galet. Så stillasittande jag har varit det här året har jag tameijfan aldrig varit. Jag har inte orken att gå ut och röra på mig för ångesten tar över. Men  jag gick faktiskt 3km igår till bussen. Så det kändes bra. Men det är dags att jag börjar röra på mig mer. Få upp flåset lite .. Försöka ta kontroll över min hetsätning och faktiskt lära mig att uppskatta mig själv 24/7.

Jag tror inte att det blir en lätt match, men som jag brukar säga.. Jag sattes inte till den här världen för att glida på en jäkla räkmacka. Det ska vara lite kämpigt så att jag känner att jag lever, det har jag varit varse om länge.

Jag vill vända blad och börja på ett nytt kapitel. En av mina drömmar är att bli medicin fri.. Men jag är väl medeveten om att det inte kommer ske inom den närmsta tiden. Kanske inte ens i det här livet? Kanske i nästa liv? Det jag kan göra är som jag sa, försöka ta kontroll över det jag kan ta kontroll över. Det är mitt liv och så som litt liv ser ur just nu, ja så vill jag inte leva.

Men leva? Tro mig när jag säger stt det är exakt det jag vill göra. Leva.. För trots all skit så är livet underbart. Tänk på det💜

En kommentar till “Skulle en slankare kropp göra mig lycklig?”

  1. ❤️Man ska sträva efter den kropp som man mår bäst i sen kan alla andra hålla käften! Du är så otroligt vacker precis som du är! Håller med dig om att hälsosam spelar roll för det påverkar nog måendet mer än man tror. Sen är det så lätt att komma in i en ond cirkel där man kanske väljer den lite sämre maten för att man redan mår dåligt och faktiskt inte orkar med något annat, likadant med att röra sig, man är för trött. Sen går det utför.

Kommentera