Blir påmind 1 gång om året.

Det har varit ett par ganska kämpiga dagar, därav tystnaden här. Samtidigt så har jag alltid sagt att om jag inte har något jag vill skriva eller föemedla så kommer bloggen vara gles. Hellre det än att man tvingar fram något.

Jag har börjat läsa en bok serie som jag läst ett par gånger tidigare, jag tar alltid till den såhär på hösten. The mortal instrument serien. Handlar om skuggjägare,änglar,varulvar,vampyrer och trollkarlar. Även om jag läst de tidigare så är det som första gången jag läser dem varje gång jag slår upp boken.

Mitt minne är inte det bästa så stt säga, så jag glömmer det mesta och blir.
påmind en gång om året😂

Har ni läst dem? Det finns även en film samt serie som är baserad på dessa böcker. Hett tips från coachen😉

En kommentar till “Blir påmind 1 gång om året.”

Kommentera