Träffar familjen allt för sällan

Idag har jag varit hos min mamma tillsammans med min kärlek för att fira min 30års dag i efterskott. Min syster och hennes kille var där, även han heter Micke😂 Vi hade det väldigt trevligt . Min syster spelar ju forboll så vi trillade in på en massa fotbolls minnen, riktigt kul faktiskt. Det bjöds på fajitas och glass till efterrätt. Träffar min familj alldeles för sällan.. Jag vet inte varför det har blivit så, men jag tänkte att det ska försöka bli ändring på det.

Jag har blivit allt för duktig på att dra mig undan och inte umgås med någon alls.. Det är inte speciellt bra. Att ha ett socialt liv är viktigt, men när jag väl tar tag i det och vill göra något så kommer ångesten på besök. Det är inte värt att låta den vinna i fortsättningen.. Jag saknar mina vänner och min familj alllt för mycket.. Måste finna styrkan att trotsa ångesten.. För det här funkar inte i längden.

Kommentera