Rör mig inte!

Jag hade ställt klockan på 7 i morse, men jag stängde tydligen av den och somnade om till 10. Jag och tidiga mornar går tameijfan inte ihop. Får göra ert nytt försök imorgon helt enkelt.
Jag ringde och försökte flirta med min karl och be han handla lite efter jobbet. Men den gubben gick inte. Jag har tydligen sagt att han ska peppa mig så jag kommer ut lite mer. Så han menade på att jag kunde ge mig iväg själv. Vilket jag är både tacksam och irriterad över. Tacksam över att jag kom ut och tog bussen till rimbo, fick mig en promenad på 4 km. Det började givetvis att spö regna när jag var påväg hem

Hade paraply med som jag dock inte kunde använda mig av då jag hade två kassar att bära på. Men det är inte det här jag är irriterad på för det var rätt mys ändå att gå i regnet. Tänker på malin varje gång det öser ne. Men varje gång jag åker buss så är det någon jäkel som går förbi med sin och tar på mig, som att jag är ett habdtag eller stolpe? Vad är grejen? Kanske bara jag som stör mig på detta, att de alltid ska nuddas i puttad. Blir sjukt obekväm. En sak om bussen svänger lite häftigt och ngn ramlar in i en, det är ju omedvetet. Men när någon tar på en medvetet? Fy fan.. usch.

En kommentar till “Rör mig inte!”

Kommentera