Nu jävlar drar vi på äventyr!!

Min allra första konsert jag var på va Backyard Babies och The Hellacopters på Gröna Lund. Året var 2001 och min pappa tog med mig dit. Jag vart frälst när Backyard Babies klev på scen och slog vad med min pappa om vem som kunde se dem flest gånger, jag leder ganska kraftigt. Tror han såg dem den gången och jag har sett dem över 100 gånger, och det är ingen överdrift.

(Bilden togs på min allra första konsert. Fotograf: Sven Isaksson)

Jag och mina tjejkompisar åkte sverige runt i flera år för att se dem. Jag minns känslan så jävla väl.. Man lämnade alla sina problem hemma och klev in i en helt annan värld.

Jag kände konstant lycka. Ju äldre jag blivit desto mindre konserter har det blivit, det gäller inte bara Backyard Babies utan jag har missat en jäkla massa bra band. Jag har saknat det här med att bara släppa allt och dra iväg och stå vid kravallen och se ett ruggigt bra band. Blev alltid kallad galen för att jag åkte runt så mycket. Men jag kunde inte bry mig mindre.. För jag mådde så jävla bra.

Men nu har jag tagit tag i det här och snart är det dags för spelning igen. Men det är inte Backyard Babies denna gång.

Nästa helg så åker jag till Södertälje för att umgås med min fina vän Maria. På lördagen så drar jag med henne till Hard Rock Café. Santa Cruz har Live Release Party.

Jag vill visa Maria en del av min lilla värld fylld av musik. Jag är så jävla taggad, och tro mig när jag säger att det var längesen jag var så taggad inför något. Jag köpte även biljetter till ”The finnish invation” igår. Vilket är Santa cruz, shiraz lane, sister och styrkene som ska spela på kraken i stockholm den 29e november. Jag tvingar med mig Maria dit också, eller tvingar? Hon blev skit glad när jag ringde och berättade att jag kirrat biljetter dit☺

Sen får vi inte glömma att vi eventuellt åker till Malmö och Köpenhamn i December också😉

@Minigrisenhulda och jag planerar för fullt.

Jag har verkligen saknat det här.. Förväntningar, pirr i magen, ha något att se fram emot och bara släppa allt.. Och att bara få släppa allt tillsammans med Maria

Ja det finns inga ord över hur glad jag är över det❤

3 reaktioner till “Nu jävlar drar vi på äventyr!!”

  1. Det har varit mycket nu för min del annars brukar jag vara inne och läsa din blogg. Det här var kul att läsa, lyssnade själv en hel del på dem för.. Mindre nu dock men fortfarande ibland så spelas dem..

Kommentera