Veckans Horoskop

Veckans horoskop

Här kan du se vad stjärnorna säger om ditt tecken under veckan!

Vill du veta när du ska spela på Lotto eller hästar, när förutsättningarna för kärlek eller vänskap är bäst? Vill du veta när chansen till ett nytt jobb är störst eller när det är mest gynnsamt att göra en lång resa? Här får du svaret!

Astrolog: Heikki Vesa

Väduren

En period med stor lycka i kärlek kan du få nu. Det mesta verkar bli så fint och du måste bara komma att känna dig väl omtyckt. Kärleken är av bästa sort. Du kan uppleva en besvikelse i arbete eller affärer nu. Du bör inte ändra mycket utan låt rutinerna styra. Visa istället upp ett positivt humör så har du snart framgång igen. Nu tycks det komma en vecka som kostar dig mer än vad du har råd till. Var sparsam med inköp. Spelvinst tror jag inte alls på att du får så var sparsam.

Lyckotal: 19, 23, 29, 33, 34, 41, 44

Bästa lyckotal: 19

Oxen

Du hör nog till dem som måste vara litet varsam i allt som gäller din kärlek. Förivra dig inte, andas lugnt och avvakta. Att stanna i hemmet ger dig mera i utbyte än att gå på fest. Arbete med tidningar och tryck kan vara det bästa nu. Gör du det så är du nog framgångsrik. Även din hälsa verkar vara frisk, men var överseende med andras brister. Nu kan det vara så att du blir bjuden till en fest och där kan du knyta en ny kontakt som ger dig idén till en bättre ekonomi. Även spel kan ge dig en liten vinst.

Lyckotal: 8, 12, 13, 19, 33, 41, 45

Bästa lyckotal: 13

Tvillingarna

Det är en ganska så händelselös vecka vad det gäller kärlek. Bäst ägnar du en del av veckan till att läsa och utbilda dig. Så bästa kärlek får du genom böcker. Nu kan det talas om att det ska bli fest på ditt jobb. Invigning eller jubileum, i vilket fall så firas det i stor glädje. Du verkar också vara på ett härligt humör och frisk är du. Man brukar inte få pengar av andra utan anledning. Men jag tror att du kan få en chans att köpa värdepapper som sägs ge vinst. Spel tillsammans med en vän verkar vara bäst.

Lyckotal: 4, 7, 13, 27, 38, 43, 48

Bästa lyckotal: 38

Kräftan

Det absolut lyckliga tycks det vara som vill bo hos dig i allt vad kärlek rör. Det finns bara trivsamma inslag här. Du vinner framgång i kärlekens lotteri. Nu bör du lyckas väl med ditt arbete. Du sprider ett sådan positiv atmosfär på din arbetsplats. Man tycker om dig och ditt trivsamt glada sätt och din glädje smittar till andra. Nu kan du få med valutor att göra och det kan betyda att du får något med utlandet att göra. Obligationer kan ge dig vinst nu så värdepapper är det rätta för dig.

Lyckotal: 1, 4, 15, 26, 30, 40, 47

Bästa lyckotal: 1

Lejonet

Nu kan det vara så att man lägger sina röster för just dig. Det är för att man anser dig vara en kärleksfull och fin vän. Nu vinner du framgång hos alla i din miljö. Sysslar du med rådgivning så ska du veta att det kan vara just du som blir veckans gladaste. Du har ett sådant positivt sätt så andra blir glada. Veckan bör vara rolig för dig. Spara de pengar du kan, det verkar som att du kommer att göra dyrare inköp om någon vecka och då kan de vara bra att ha. Spel är bara till förlust för dig.

Lyckotal: 1, 4, 7, 10, 11, 18, 43

Bästa lyckotal: 4

Jungfrun

Det är nog bara positiva och rara dagar som du har framför dig här. Det bör vara så att just dina idéer är de roligaste nu. I kärlek är du blomstrande framgångsrik. Veckan blir nästan i jobbigaste laget för dig med allt jobb. Men du vet hur det ska göras och du får i alla fall allt gjort och det ska kännas bra. Vila mycket. Nu verkar det verkligt positivt med din ekonomi. Det kan också bli så att du bjuder till fest. Du ska ha vinstmöjlighet vid köp av en lott så lyckan kan bli din.

Lyckotal: 5, 13, 20, 28, 33, 36, 47

Bästa lyckotal: 13

Vågen

Inte är det väl någon större romans som du får uppleva nu, men du är nöjd med din tillvaro och finner kärleken trygg. Det vänliga är din vän nu i veckan. Ta det litet försiktigt med arbetet den här veckan och överansträng dig inte i din hälsa. Det är det inte värt här gäller nog att låta rutiner råda för bästa resultat. Nu kan du få tur i spel. Det kan vara en mindre insats som ger stor lycka. Bingo kan vara det rätta valet för dig. Här verkar många jubla av glädje så hoppas att det är just du.

Lyckotal: 7, 21, 22, 23, 26, 41, 45

Bästa lyckotal: 21

Skytten

Du har ett så behaglig och positivt sätt och de dina kommer nu att visa dig sin bästa uppskattning. Kärleken bör trivas fint hos dig. På ditt arbete märks ingen avmattning när det gäller jobb, här tycks det finnas massor att göra. Tryggt är det mesta inom arbetet för dig och du orkar med allt trots trötthet. Utgifterna tycks stora nu, så får du chans till extra pengar så bör du nog ta den. Vinner du i ett spel nu då har du tur. Det kan lyckas, men stjärnorna tror bara på småvinster.

Lyckotal: 9, 33, 36, 38, 41, 44, 49

Bästa lyckotal: 41

Stenbocken

Nu verkar du nästan dansa i glädjerus och din stora glädje ska kunna tyda på en fin kärleksförklaring som du får uppleva. Du är nummer ett i veckan. Visst ska du ha det bra, men var ändå diskret i ditt arbete. Här gäller att arbeta mycket och prata litet. Vila mycket men ta gärna en promenad så får du styrka igen. Något som du hoppats på ger inte så mycket pengar som väntat, men det som kommer är välkommet. Vinstchans i spel är liten. Bäst vinst är att spara.

Lyckotal: 1, 2, 4, 6, 18, 40, 41

Bästa lyckotal: 41

Vattumannen

Det kan kännas oroligt i det som gäller din kärlek. Det kan vara så att din kärlek inte är den bästa. Var försiktig med ord och såra inte den vän du vill ha kvar i rarhet. Lagom är bäst och i den här veckan verkar både arbetet och vännerna vara i just lagom vänlig form. Visst är du frisk och är det så att du får resa i arbetet så är du en vinnare. Blir du bjuden till fest, så visst ska du gå. Koppla av och ha det skönt, men köp inte en för dyr gåva till värden. Med spel ska du vara sparsam för vinst verkar du inte få.

Lyckotal: 8, 21, 29, 38, 39, 42, 43

Bästa lyckotal: 39

Fiskarna

Det är när du är ute och shoppar som du helt plötsligt kan göra ett möte som får dig att tro på kärlek och lycka igen. Det ska vara nu som du får chans till kärlekslyckan. Du kan ditt arbete och det trivs med dig så nu måste du väl få en härlig vecka. Du tycks så vänlig och du hjälper alla du kan. Du är en sund vän och hälsan följer dig. Det kan vara så att du nu kan komma att ha med utländsk valuta att göra. Det verkar även fint för dig med din ekonomi i övrigt. En lott kan vara vinstgivande nu i veckan.

Lyckotal: 6, 7, 16, 19, 31, 42, 47

Bästa lyckotal: 47

4 reaktioner till “Veckans Horoskop”

  1. Hihi läste oxen (mitt stjärntecken) och fick mig en mindre skrattattack när jag läste om ”arbete med tidningar och tryck” det är ju precis det jag jobbar med – packar nytryckta reklamtidningar 😂

Kommentera