Min kropp stänger ner

Jag har nog dragit på mig en inflammation i armen. Jag har väldigt svårt att röra den utan att det känns som att den ska gå av. Vi var och köpte Voltaren gel under dagen idag, jag hoppas att det hjälper. Har det inte blivit bättre på måndag – tisdag så får jag lov att ringa vårdcentralen eller något. Jag vet helt ärligt inte vad som händer med min kropp, det känns som att den stänger av helt och hållet.

Mitt mående är sämre än vad det varit på länge. Jag tar åt mig av en massa skit snack och överanalyserar varje lite ting som sker. Har haft funderingar på att stänga ner alla mina sociala medier och försöka fokusera på mitt välmående och det som är viktigt.. Men jag känner mig själv, det kommer inte att ske.

Varför ska det vara så svårt att släppa och gå vidare?

En kommentar till “Min kropp stänger ner”

Kommentera