En smäll på käften sen är det bra

Snart ska jag och Micke iväg på bio, jag har redan glömt vilken film vi ska se😂 Ska bli skönt att komma hemifrån en stund, kan behövas när det är rundgång i huvudet och tankarna vägrar försvinna. Det måste vara typiskt tjejigt att tänka alldeles för mycket? Analysera varenda liten händelse som skett och måla fan på väggen innan något negativt ens hänt? När tjejer bråkar så baktalas det och skit snacket flödar så in i helvette. Knäcker varandra psykiskt och får varandra och må riktigt jäkla kasst. Grabbar skiter oftast i skit snacket och går vidare, eller ger varandra en fet smäll på käften så är det bra. Lika onödigt att klappa på någon som att baktala någon.

Jag drömde om råttor i natt, givetvis kollade jag upp vad det betydde och inte fan var det en bra grej.
Råttor: Om du ser råttor i drömmen betyder det att du kommer att få många fiender. Om råttorna anfaller dig och du lyckas besegra dem har du inget att frukta från dina ovänner. Men om de biter dig och tvingar dig att fly får du vara beredd på svåra motgångar.

Men jag vart inte attackerad utan jag transportera dem.. Ska man tro på drömtydning? Jag vet inte men jag överdramatiserar säkerligen.

För övrigt så är armen bättre udag, så jag tror bog Voltaren gelen funkar faktiskt. Ska använda mig av den i 7 dagar och har det inte läkt helt ringer jag läkaren. Nu är set vara mina höfter som krånglar, men det är inte så jäkla konstigt.

Vad gör ni en regnig dag som denna?

En kommentar till “En smäll på käften sen är det bra”

Kommentera