Att vara medial#2

Jag är med i många grupper på Facebook.. Grupper som har med det andliga att göra.. Varje dag så ser jag medlemmar som postar och frågar oss som är mediala om de har gåvan och är medial? I mitt tycke så är det en ganska konstig fråga med tanke på att det är något ingen annan kan tala om för dig om du är eller inte. Det kan komma en känsla om att någon är det, men jag personligen kan inte se eller känna om någon är det. Det är något personen i fråga måste undersöka själv. Samtidigt så tror jag att varenda själ föds med gåvan, men att det stängs av i en viss ålder. Nuförtiden så går nästan varenda kotte en kurs så de kan utbilda sig till medium. Det är stor skillnad på att vara medial och att vara ett medium. Sen finns det klåpare som påstår sig ha gåvan, så ber man dem göra en läggning eller avläsning och inte ett skit stämmer. Dags att byta karriär kanske?

Jag låter kanske hård men jag anser att om någon sitter och tar betalt för detta och inte kan någonting alls så är det fel val av yrke. Sen finns det dem som är otroligt duktiga och tar betalt och allt sitter. Jag är medial och känner av saker, ser saker men jag kan inte spå någon. Jag kan läsa av bilder, men det är ingenting jag gör ofta och när jag gör det så tar jag absolut inte betalt. För jag är fortfarande i övnings stadiet.

Men uppenbarligen kunde jag läsa av Marias tankar igår kväll, det var omtumlande faktiskt. Men häftigt.

Det jag försöker komma fram till i den här extremt flummiga text är att bara för att jag är medial så kan inte jag svara på om någon annan är det. Att folk betalar för att få svar på den frågan är väldigt onödigt i mitt tycke

En kommentar till “Att vara medial#2”

  1. Jag håller med dig gumman finns folk som verkligen tror att dem är mediala & är i själva verket inte det å tar så mycket betalt så det är skamligt! Ja hjärtat igår läste du av mig totalt❤💜

Kommentera