Lyckan sprudlar i kroppen

Alltså ibland blir jag verkligen förvånad över min och Mickes spontanitet.. Eller ja, han har alltid varit spontan det är jag som gillar planering och allt vad der heter. Men igår bestämde vi att vi ska in till stan idag för lite shopping, god mat, hotellnatt och så ska vi se The cruel intentions på Harry B James. Räckte tydligen inte med att vi ska bo på hotell nästa månad😉

Ikväll ska vi bo på ett relativt nybyggt hotell som heter At six. När vi bokade så fattade vi inte hur pass nytt det var och att det faktiskt är ett 4 stjärnigt hotell.. Något form av design hotell. Det ska verkligen bli hur mysigt som helst. Sen att få se The cruel intentions igen är så jävla grymt. Såg dem förra året när vi firade min födelsedag. Nu har ju Harry B James flyttat till en annan lokal i Kungsträdgården. Jag har aldrig varit där men micke har set.. Han tycker de nya stället är schysst så jag får lita på honom😉

Supertaggad är jag iallafall.

Vad ska ni göra i helgen?

2 reaktioner till “Lyckan sprudlar i kroppen”

Kommentera