Familjemiddag

Idag bjöd jag och Micke hans föräldrar på middag då det är fars dag. Tanken var att det skulle vara jag och Micke som skulle stå i köket. Men hör och häpna, det vart jag och Helen som stod och lagade middagen. Precis som det brukar bli😂 Men vi var smarta och åt tårtan ett par timmar före maten, finns inte en chans att jag skulle få i mig en bit tårta efter den här brak måltiden.

Vi lagade till hjortstek och öl potatis. Öl potatis är då precis som det låter. Vi råstekte potatis och sen hälde vi på öl som de fick puttra i. Första gången jag åt det faktiskt.

Det vart väldigt smakrikt, nästan lite starkt? Men det var riktigt gott.. Kändes trevligt att bjuda på mat idag och uppmärksamma min svärfar lite extra.

Speciellt då jag knappt har kontakt med min egen far, men han fick ett sms tidigare idag som jag hoppas han uppskattade.

Har ni firat Fars dag?

Kommentera