Minnena lever kvar💜

Jag minns den här dagen som att det var igår, men det var inte igår. Det var den 10e juni 2006. Jag och min vän malin valde att skolkade från skolan i vanlig ordning. Men denna gång så åkte vi inte hem och powernapa som vi alltid gjorde. Vi åkte in till gamla stan och bara vandrande runt och pratade om livet. Vi hade så stora planer, jag skulle bli författare och malin hade minst lika stora planer för sig själv. Jag ler när jag tänker tillbaks på den här dagen.

Vi var så lyckliga , även om jag inte ser så lycklig ut på bilden. Jag försökte bara leka tuff😂 Lyckas jag? Vet att det ska finnas en bild på mig och Malin tillsammans från denna dagen. Men nu är det så att hon hade den på sin digitalkamera. Ni som följt mig länge vet att Malin inte är med oss längre, så jag kan tyvärr inte få tag i bilden. Men det gör mig inget för minnena lever kvar ändå💜

En kommentar till “Minnena lever kvar💜”

Kommentera