Jag är besatt

Häromdagen så började jag att kolla på en ny serie, ja den kanske inte är ny för er men den är det för mig. Micke har sett alla säsonger redan och han har alltid sagt ”Michaela du måste se den här serien du kommer gilla den”. Jag pratar om Black Sails, har ni sett den? Jag har hunnit med en hel del avsnitt och jag har redan kommit fram till vilken karaktär som är min favorit. Capten Charles Vane som spelas av Zach McGovan. Mina åsikter kan ju ändras givetvis jag är trots allt bara på första säsongen. Har ni inte sett serien så ta er tid att göra det.💜

Handling tagen från nätet
Black Sails är en amerikansk-sydafrikansk dramaserie skapad av Jon Steinberg och Robert Levine. Karaktärerna Kapten Flint och John Silver är lånade Robert Louis Stevensons roman Skattkammarön,men de flesta karaktärer som John Rackham, Anne Bonney och Charles Vane är baserade på verkliga pirater.

2 reaktioner till “Jag är besatt”

Kommentera