Tänker packa väskan och dra till finland

Alltså när den här nyheten släpptes så blev jag rent av hysterisk, på ett bra sätt såklart. The local band ska ha 3 spelningar i Finland i mars 2018. Jag var så bitter 2016 att jag inte kunde åka och se dem.  De spelar inte särskilt ofta då varje medlem i bandet har detta som sidoprojekt och är oftast på turne med sina egna band. The local band kör endast 80 tals covers och de gör de så jävla bra!

Ska se om jag lyckas komma iväg i mars för att se de här knäppisarna. De spelar ju endast i finland..De åker inte över hit till sverige för att spela vilket jag kan tycka är lite trist. Men de har varit och spelat för ett utsålt japan. Så ja det blir väll att jag får packa väskan och dra till finland nästa år😉

3 reaktioner till “Tänker packa väskan och dra till finland”

Kommentera