Jag vägrar ge upp!

Det har varit ganska tysy här inne, det är som ett litet eko känner jag. Har fortfarande inte blivit frisk, jag går runt och snörvlar och hostar. Det är som att det är ett jäkla VM i hosta😂

Jag håller på att tampas med tanken över att det är julafton snart. Jag är som jag nämnt tidigare inte allt förtjust i julen och brukar göra allt jag kan för att undvika att fira. Även som tonåring hade jag problem med julen, ville helst av allt bara sova bort dagen. I år så känner jag lite samma sak, men det lutar åt att jag ska åka och fira med min mamma och Micke blir hemma med sina föräldrar. Första julen vi är isär sedan vi blev tillsammans, känns väldigt konstigt. När vi vanligtvis firar med hans föräldrar så är enda ”regeln” att vi äter ihop sen är det skit samma om man sover😂 Är nog lite samma hos min mamma faktiskt. Hur det än blir så blir det säkert bra.

Sen sitter jag fortfarande och väntar på besked från försäkringskassan. Fick ju lov att ringa till dem för ett par veckor sedan och lämna synpunkter på deras eventuella avslag. Men jag räknar med att jag kommer få överklaga och kriga lite till för att det ska gå igenom. Kan tycka att om en person inom fk samt psykiatrin rekommenderar att det ska beviljas så bör ju beslutsfattarna förstå vinken. Men icke då.. Det är då tur att jag är van att kämpa med näbbar och klor till vardags.

Jag tänker inte ge upp ännu.

2 reaktioner till “Jag vägrar ge upp!”

Kommentera