Mina höjdpunkten 2017

Det här året har verkligen varit omtumlande, men även helt jävla fantastiskt. Jag försöker tänka på allt bra som har hänt istället för att gräva ner mig i det negativa. Jag tänkte berätta lite om dst positiva som har hänt genom att lista dem.

1. För 6 månader sedan så lärde jag känna en helt underbar människa. Det känns som att vi varit vänner sedan barnsben i ärlighetens namn. Ni som följt mig ett tag vet precis vem jag pratar om. Min fantastiska vän Maria. Varför lärde vi inte känna varandra tidigare undrar jag? Du gör mitt liv så jävla mycket roligare och jag har fan ingen aning om vem eller vart jag skulle vara utan dig min stjärna. Jag älskar dig @Minigrisenhulda 💜

2. Jag och Micke har hittat på en hel del roliga saker i år. Det har blivit en liten roadtrip till Västerås för att käka på KFC. Många bio besök och en del hotel vistelser

3. Vi har sett The cruel intentions live och bodde på lyx hotell.

4. Jag fick se mina underbara grabbar i santa cruz live 2 gånger i år. Båda gångerna tillsammans med Maria. 2a gången var även Micke med. Vi hade så roligt.

5. Vi spelade minigolf i Täby centrum tillsammans med våra vänner Anna och Nicke.

6. Jag såg min syster spela en viktig fotbolls match som tog dem upp till division 1, vilket är helt jävla fantastiskt.  Spenderade lite tid med min fina systerson Max också💜

7. Jag hade en mysig dag tillsammans med min lillasyster Natticha i Mall of Scandinavia.

8. Jag har utvecklat min mediala sida väldigt mycket. En god vän har hjälpt mig extra mycket med att få kontakt med änglarna. Min vän har lärt mig mycket olika häftiga tekniker .

9. Vi var på fest hos våra fina vänner i sommras och sov i deras husvagn. Samma vänner höll även en fest under början av året som innehöll live musik i deras replokal och en jäkla massa andra fesrligheter.

10. Jag har druckit mjölk met än 1 gång i år😂 Ni som känner mig ver att jag avskyr mjölk, men jag var lite vågad och har druckit 3 glas iår😂

Vad är era bästa upplevelser 2017?

Kommentera