Så trött på sverige

Jag skulle verkligen vilja ge mig ut i världen och resa. Jag är svinigt trött på sverige, jag har inte varit på en ordentlig utlandsresa på flera år. Det är många resmål som lockar, men något jag inte kan släppa är Kroatien. Någon som varit där?

Jag tycker det ser så fint ut på bilder och självklart är det de kristallklara havet som lockar och de vackra stränderna.

Tanken var att vi skulle ut och resa förra året, men vi la pengarna på något annat istället. Som sjukskriven så är det inte lätt att lägga undan pengar till drömresan. Sen är det så att jag behöver ansöka om att få åka utomlands till Fk . Det är iallafall vad jag har hört, jag vet inte säkert hur det faktiskt ligger till.

Tanken på att ligga på en strand och gazza med en drink i handen känns så problemlöst.. Inga onda tankar utan bara ren jävla frihet. Låter inte det fint?

Nä jag får fortsätta drömma om detta paradis ett tag till.

Kommentera