Min tidskapsel💜

De senaste dagarna så har jag varit som en zombie, jag tror inte jag har gjort annat än att sova. Börjar äntligen piggna på mig och känna mig som människa igen, riktigt skönt faktiskt.

Jag var in på Spotify igår kväll och såg att de skapat en spellista som heter ”Din tidskapsel”. Klickade mig in på den och såg att det var massor med musik som jag lyssnade på när jag var yngre. Allt från Spice girls till Metallica, en salig blandning med andra ord☺ Vissa låtar på listan fick mig dock att fälla några tårar, det är musik som jag och Malin alltid lyssnade på. Det kom upp mycket minnen, bra som dåliga.

Tänkte att ni kunde få se hur min tidskapsel ser ut i musik väg. Här har ni spellistan.

Har ni också fått en sådan lista på er Spotify?☺

6 reaktioner till “Min tidskapsel💜”

Kommentera