Vägrar ta det på blodigt allvar!

Jag har nog aldrig och kommer nog aldrig ta min blogg på blodigt allvar. Bryr mig inte om statistik,samarbeten med företag och dyligt. Jag tackar alltid nej till samarbeten med företag. Anledningen? Det blir för mycket press och krav vilket jag absolut inte klarar av. Jag tjänar absolut inte ett ruttet öre på min blogg och det är precis så jag vill ha det. Jag beundrar verkligen influencers och dem som har den rätta tågan för att driva en blogg så pass hårt att de kan ha det som arbete. Ni får en stor eloge och en stjärna av mig. 😘Men att göra samarbeten med andra bloggare som endast har med en länk här och där och göra.. Det fixar jag utan problem för det är både kostandsfritt och roligt.

Det jag försöker säga är att jag har inget mål med min blogg överhuvudtaget. Jag skriver för jag tycker det är förbannat roligt och för att jag anser att jag är bra på det. Att jag delar med mig av personliga saker är för att jag vet att vi är många som har antingen samma bekymmer eller delar erfarenheter. Sen känns det som att vi är en liten familj här på nouw. Vi stöttar varandra i vått och torrt. Fantastiskt tycker jag.

Har du ett mål med din blogg? Berätta gärna, jag tycker det vore spännande att läsa varför du bloggar och om du har ett mål. Jag är idel öra💜

8 reaktioner till “Vägrar ta det på blodigt allvar!”

  1. Jag håller med.. jag driver inte bloggen så jättehårt för jag har inget mål direkt med bloggen mer än att glädja andra, träffa folk och få skriva och dela med mig av mitt liv. Jag kör samarbeten med företag ibland men jag sållar för jag vill ha med sådant jag kan stå bakom. Förr tog jag allt för ville växa men nu är det en hobby och har då sagt nej till många samarbetsförfrågningar 😉

  2. Faktiskt! Det är roligt att ha många läsare och så vidare men jag vill inte ha bloggen på yrkesnivå för det är så mycket krav på att blogga. Nu bestämmer jag när jag vill uppdatera osv. Hade jag tjänat massa pengar på det och kunnat leva på det hade jag inte tyckt det var lika roligt som jag tycker det är nu.

  3. Jag tror inte heller jag har nåt speciellt mål med bloggen.. Eller ah kanske nåt litet å det är att hoppas få fler trevliga följare som vill läsa min blogg men det står still på den fronten. Går upp å ner med en följare ibland typ 😕 men men,… Annars för det mesta skriver jag för att vilja dela med mig av mitt liv å så.☺

  4. Vad spännande att läsa om hur alla tänker och hur olika syn/känsla för det som finns där ute, blir så glad när jag får höra om er som skriver för ER och för era läsare endast. Att du fina pärlan prioriterar din outlet, att du tycker det är roligt. Så häftigt! Jag har stora mål, planer och visioner med både blogg och instagram. Det började redan för över tio år sedan, men jag har aldrig riktigt hittat mitt språk, min röda tråd och min grej – vilket gjort det svårt att hålla kontenuerligt. Men nu har jag sett till att skaffa en livscoach, utbildning och en hel del rutiner kring detta, en egen nisch och mycket hjälp med att balansera hela projektet. Så inom två år kan jag ta ut en normal lön (samma som jag plockar ut via nuvarande arbete) igenom olika samarbeten. Drivet till det kommer av att jag inser hur mycket jag älskar att vara hemma. Hur bra jag mår av egen tid och styra mitt liv själv, att jag kan klara av ett liv utan medicin om jag bara får har det så som jag behöver. Det har inte varit lätt att styra upp detta.. för jag har fallit så många gånger, men jag reser mig igen. För jag har svårt att se hur jag skulle kunna ha ett normalt jobb och småbarn i flera år till utan att hamna på psyk igen, det blir för jobbigt med utomstående krav där jag inte har något att säga till om. Därför har jag bestämt mig för att satsa. TACK för ditt inlägg om detta. Fick mig verkligen att tänka till på Varför jag gör och vill detta. Du är Amazing❤️

Kommentera