Min räddning❤

Jag har alltid vänt mig till musiken när jag mår dåligt, jag kan varken spela eller sjunga. Men jag kan lyssna, jag är jävligt bra på det. Ibland känns det som att de enda som kan rädda en är musiken. Att känna igen sig i en låt text är så häftigt tycker jag. Musik får mig både ledsen, glad och exalterad. Under många år så var jag tjejen som stod längst fram vid kravallen och skrek lungorna ur mig när något av mina favorit band stod på scen. Jag kan sakna de stunderna för det enda jag kände just då var lycka, ren och skär jävla lycka.

Allt var så problemfritt och det enda jag behövde tänka på var att va i tid så jag fick stå längst fram. Kunde stå i timmar på em festival och se en massa skit band för att få en timme av fantastiska endorfiner när favvo bandet klev på.

Jag skulle dock aldrig göra det idag, stå i flera timmar och tampas om att få ha min plats kvar. Vara utan käk i timtal endast för att jag inte ville ge upp min plats.

Sist jag var på konsert så såg jag grabbarna i santa cruz live, och vet ni? Jag behövde fan inte ens va där i tid för att få njuta av konserten,  ja jag stog längst fram för jag dels hade blivit beordrad till det och sen var det inte speciellt mycket folk heller😂🤘  Jag har skrivit om hur spelningen var tidigare men det tåls att nämnas igen HELVETTE VAD BRA DET VAR!!! Jag kände mig som 20 igen och sen att stoltheten väller över mig när jag ser killarna på scen.. Ja det är fantastiskt. Snart ger de sig ut på en turne i usa och jag kan inte låta bli att känna en enorm stolthet över det också. De blir större och större och snart kommer de ta över musikvärlden med storm, var så säkra mina vänner.

Thank you boys for always being there, i fucking love you to the moon and back❤🤘

Kommentera