Mitt morgonhumör är inte att leka med!

Jag avskyr tidiga mornar, jag har sjult svårt att komms upp ur sängen och somnar mer än gärna om. Sen har jag fått höra att mitt morgonhumör inte är att leka med😂

Idag ska jag åka och handla med Helen, enda anledningen till att vi åker tidigt är så vi ska slippa allt folk i butikerna. Jag blir så förbaskat stressad, det har hänt att jag blivit otrevlig mot andra kunder för de står i vägen. Vilket inte är speciellt rättvist. Så nu hoppas jag på att det är lite mindre folk än vanligt i butikerna bär jag är uppe såhär tidigt😉

Vad har ni för planer för dagen?

2 reaktioner till “Mitt morgonhumör är inte att leka med!”

  1. Jag blir också svinarg när jag går i affären. Vill typ fråga folk vafan de glor på, hjälpa dem när de är sådär sega som sirap och putta undan folk som står i vägen, haha *Trevlig tjej* KRAM

Kommentera