Tar upp en gammal vänskap – Vi båda ser världen med nya ögon

Igår fick jag kontakt med en vän jag inte pratat med på väldigt länge. När vi hade kontakt så bråkade vi oftast, alkohol var oftast inblandat. Vi kom aldrig överens när vi var onyktra. Nu berättade hon för mig att hon varit nykter i två år, och jag delade med mig utav att jag inte dricker alkohol på samma sätt som förut. Vi bestämde att vi ska ses när tiden finns. Nyktra givetvis. Jag är väldigt glad över detta. Vi är Timon och Pumba, jag är timon och hon pumba.  Vi har inte bara bråkat utan haft extremt roligt tillsammans och den här tjejen ligger mig riktigt varmt om hjärtat. Kan knappt vänta tills vi får omfamna varandra igen.

Känner knappt igen mig själv på bilderna. Det är som att se på en helt annan person. Är det där verkligen jag? Ja det är det. En destruktiv tjej med en av sina bästa vänner och våran andra bästa vän var alkoholen.

En kommentar till “Tar upp en gammal vänskap – Vi båda ser världen med nya ögon”

Kommentera