Det är styrka att visa känslor

Den här helgen har varit väldigt blandad. I fredags så åkte vi för att äta på The public i Täby centrum. Jag såg verkligen fram emot att komma hemifrån och njuta lite. Dessvärre så var det ett hip hop band som soundchecka under vår middag, vi valde en bra resturang men dålig tajming. Vart lite irriterad över det, men som sagt glad att komma hemifrån☺

Lördagen var fylld av ångest och jag gjorde det mesta jag kunde för att hålla det i schack. Jag umgicks med min svärmor och hade ett trevligt samtal över ett glas vin eller två. När jag ätit middag så kunde jag dessvärre inte hålla ångesten eller någonting annat i schack. Det enda jag kunde hålla tillbsks var tårarna. Jag vet att det är viktigt att låta tårarna komma och släppa ut allt. Men jag hatar att känna mig svag, så istället väljer jag oftast att hålla tillbaks om jag kan. Det var någon som sa till mig en gång att det är ett tecken av svaghet att gråta. Jag avskyr den personen idag. Det är inte fel eller svaghet att gråta eller visa känslor. Det är styrka.. Så varför hålla tillbaks?

Idag har vi planerat att äta middag med mickes föräldrar, vilket jag ser fram emot. Köttgryta och potatis, en utav mina favorit rätter.

Hur har eran helg varit? Hittar ni på ngt kul idag?

Kommentera