Nu får det bära eller brista!

I fredags så var jag på psykiatrin och pratade av mig lite, passade även på att visa min överklagan till förvaltningsrätten när jag ändå var där. Min sköterska tyckte det såg bra ut. Nu får det bära eller brista.

Vi pratade även om att jag känner mig så isolerad här hemma. Menar det tar ganska mycket på psyket att bo så litet som vi gör, plus att det är mitt ute i skogen. Jag kommer sällan ut och träffar vänner och sådana saker. Då föreslog hon att jag skulle börja med arbetsterapi igen. Vilket innebär att man sitter i grupp och pysslar . Jag gjorde det för ett par år sedan, bara för att få igång den sociala biten. Men jag avslutade det ganska tidigt så jag ville fokusera på trauma terapin. Detta är kanske 3 år sen, om inte mer? Hursomhelst så lovade jag att fundera på det.

Efter mötet så åkte jag hem och väntade in Micke så vi kunde åka och handla. Sen vart det en lugn Fredag.


Igår var jag extremt trött exakt hela dagen. Jag tog det väldigt lugnt, kollade Gossip girl och pratade med Jennifer . Superfin tjej , vi tänker lika om mycket och det är så kul med en ny bekantskap❤

Idag blir der nog lika lugnt och stillsamt som igår. Fortfarande väldigt trött och kanske lite utmattad?

Vad gör ni idag och hur har eran helg vart?


2 reaktioner till “Nu får det bära eller brista!”

Kommentera