Jag är otroligt impulsiv

Någonting jag kämpar med dagligen är min impulsivitet. Jag är en person som sällan tänker efter innan jag gör någonting och det är inte det bästa alla gånger. Jag tänker inte innan jag öppnar käften, jag spenderar gärna pengar jag egentligen inte har råd att spendera men jag lever inte över mina tillgångar. Jag har dock blivit mycker bättre på att tänka till lite innan jag gör något. Ni ska få ett exempel på hur min impulsivitet kan påverka mig och hur jag lyckades stoppa mig själv igår .
Jag har blivit egen och är inte fast vid någon portal och då fick jag för mig att jag behöver en kamera samt en ny dator. Jag kollade runt på nätet och hittade något som verkligen föll mig i smaken. När jag skulle lägga det i varukorgen så slog det mig..

Bara för att jag har blivit egen så behöver jag absolut inte köpa massa nya saker. Jag har ju en laptop och den fungerar galant, trots att det är en spricka i skärmen. Kamera? Jag behöver ju inte ha en kamera då jag alltid fotar med mobilen, och mobilkameran är riktigt bra. Allt jag redan har är allt jag behöver, varför köpa nytt bara för att jag inte är på någon portal längre? Sen att jag VILL ha en ny dator är en annan sak. Den jag har fungerar trots allt utmärkt trots sprickan i skärmen, sprickan är bara ett störande moment. Bestämde mig för att inte köpa de sakerna jag lagt i varukorgen och jag är glad över att jag inte lät min impulsivitet ta över.
Jag är nog inte bara glad utan stolt över mig själv också.

Är ni impulsiva?

5 reaktioner till “Jag är otroligt impulsiv”

  1. Oja jag är impulsiv och det är precis som du skriver, jag lägger gärna saker i varukorgen och sen tänker jag efter behöver jag verkligen det här.. 🙂
    Så kunde jag inte göra innan 🙂

    1. Framsteg är de bästa stegen😉 Tycker vi är duktiga som lärt oss hantera impulsiviteten på ett bra sätt☺

  2. Jag kan vara rätt impulsiv ibland det beror helt på i vilket läge vi pratar om! Tyvärr tänker man inte efter alla gånger innan man säger något, men jag brukar tänka att det är lite av min charm med att jag är ärlig och säger det jag tycker 🙂 så länge man inte är elak så är det ju ingen fara!

Kommentera