Hur träffades vi och hur hamnade vi här?

Jag har känt Micke sedan vi var 14 år vi hade mycket gemensamma vänner. Vi gjorde mycket roliga saker när vi var tonåringar. Åkte moppe, klättrade upp på skolans tak för att sitta i solen och ta en cigg, vi tältade vid en sjö och söp oss fulla på sprit vi stulit från våra föräldrar. Jag hade min första fylla och den var inte vacker, men är någons första fylla det? Micke och jag hade absolut inget intresse för varandra när vi var yngre, vi umgicks på sommarloven tillsammans med våra vänner och vi hade kul. Men vi gled ifrån varandra efter ett tag och jag tror inte att någon av oss brydde oss så mycket om det just då. Flera år senare tog en vän från den tiden upp kontakten med mig och vi inledde något sinnessjukt förhållande. Eller jag tror att jag var i förhållande med denne kille medans han snurrade runt i sänghalmen med andra så fort jag åkt därifrån. Tog mig säkert ett år eller två att inse att det var destruktivt , lyssnade inte på mina vänner som tyckte jag var värd bättre. Men till slut bad jag han dra åt helvette och det är det bästa beslutet jag tagit under denna period .Under den här tiden så bodde jag ute på en hästgård tillsammans med min mamma och jag ville verkligen inte bo hemma. Jag hade haft lite kontakt med Micke då vi sprungit på varandra ett flertal gånger i vuxen ålder. Jag tog en chansning och frågade om han kunde tänka sig att ha mig som inneboende, vilket han kunde och allt gick väldigt fort. Jag tror jag var inflyttad efter tre dagar. Minns att min syster sa ” Men han kommer bli kär i dig och du kommer behöva flytta igen” Jag skrattade och avfärdade hennes ord. Var Mickes inneboende i ett år innan vi insåg att det faktiskt växt fram en hel del känslor. Min syster hade fel, han blev inte kär i mig.. Vi blev kära i varandra och vi har varit ett par sedan dess.

 Jag tror detta är 6 år sedan och vi förlovade oss för en tid sedan. Bröllop? Ingen aning när det sker eller om det sker. Oavsett så är jag tillsammans med min livs kärlek och det är jag oavsett om vi gifter oss eller inte

Vi bodde i en lägenhet i Hägernäs som Micke hyrde i andra hand. När jag flyttade in hade han bott där i några år och jag hann bo där i 2 år innan bomben släpptes. Han som ägde lägeheten ville sälja, givetvis hade vi första tjing men tyvärr hade vi inte insstsen. Allt gick så jäkla fort och vi lyckades inte hitta någon lägenhet på så kort varsel, ingen av oss stod i bostadskö heller. Det som räddade oss från att inte hamna på gatan var Mickes föräldrar. De höll på att bygga en liten stuga på deras tomt, en stuga som snabbt blev vårat hem.

Det är väldigt litet men det är vårat.  Vi har bott här i 3 år och vi har inte gjort någon ansträngning till att komma härifrån . Även om jag vill ha större och inte bo på mina svärföräldrars tomt så är jag lyckligt lottad som har tak över huvudet. Tänk om vi inte fått bo här? Hade vi bott på gatan då? Jag har svårt att tro det men tanken skrämmer mig .

Som jag nämnt tidigare, allt du har är allt du behöver. 

Hur träffades du och din partner? Hur bor ni? Lägenhet eller hus? 

8 reaktioner till “Hur träffades vi och hur hamnade vi här?”

  1. Vi gjorde ansträngningar i början, men sedan hände det saker som har gjort att vi har valt att bo kvar. Vi kollar fortfarande runt på lägenheter men det är inte lätt att få någon hyreslägenhet här där vi bor. Vi har tyvärr inte ekonomin att köpa något heller dessvärre

 1. Härlig historia , dkulle gära berätta min historia om hur jag träffade min sambo . Men gör det på messenger istället då det är känsligt ämne :p . Kanske inte det egentlugen är men jag gör det ändå..

 2. Spännande historia. 🙂

  Själv har jag förlovat mig o ska bli sambo med en kille som tydligen gick på samma skola som mig när vi gick på högstadiet. Hade ingen aning om det när vi träffades i vuxen ålder 😂

  Man kan aldrig veta vad livet kommer bjuda på 🙂
  Som sagt, snart sambos i en femma. En egen unge o 3 bonusbarn.
  Här kör på vi stor familj 🙂 🙂

Kommentera