Music that matters – Blackstone Cherry Peace Is Free

När jag hör den här låten så blir det som en känslostorm inom mig. Jag har inga speciella minnen till den, men texten är fantastisk. Jag lyssnar på den väldigt ofta. Ibland fäller jag ett par tårar, medans andra gånger blir jag glad. För de sjunger att man skall fortsätta kämpa och att solen lyser bakom kullen. Vilket den gör och det är aldrig läge att ge upp, hur svårt livet än känns.

Sen har vi anledningen till att jag kan bli känslosam och fälla lite tårar när jag hör låten. Jag kan inte förklara det på ett vettigt vis. Jag vill att ni kikar på klippet nedan där Chris berättar en sann historia om en kille vid namn TJ som tragiskt nog gick bort i cancer. Klippet är 10 min långt, men det han berättar är väldigt känslosamt och fint. Han pratar om det i cirka 5minuter innan de börjar spela. Lyssna gärna.

Kommentera