Glöm inte bort vem du är och vad du står för!

Vissa dagar känner jag mig så jävla stark, ingenting kan stoppa mig och jag skiter fullständigt i vad folk tycker och tänker om mig. Jag skulle vilja känna mig stark varje dag. Jag skiter dock i vad folk tycker och tänker om mig varesig jag känner mig stark eller inte. Jag vet vem jag är och vad jag står för hur dåligt jag än mår. Men det har tagit ett tag att komma dit. Jag vill att ni ska veta att även ni kan komma dit.

Man får aldrig ge upp hoppet om sig själv eller sin omgivning. Vi är inte födda för att glida på en räkmacka, vi föds för att ha ett liv.. Hur man lever sitt liv är upp till var och en. När det kommer hinder på vägen så gäller det att hoppa över dem.

Drabbas man av psykisk ohälsa så gör vi vad som krävs för att må bättre. Det kan vara guppigt på vägen men jag vet att vi tar oss igenom detta, vi har inget val. Jag har alltid sagt att allt sker av en anledning, det ska erkännas att jag hatar att mänskligheten drabbas av diverse sjukdomar och det är inte rättvist för fem öre.

Livet är inte rättvist, det är en prövning.. En svår jävla prövning. Livet kommer tyvärr inte med en manual, man får pröva sig fram.

Under prövningen så får man inte glömma bort vem man är och vad man står för.  Alla prövningar man genomgår gör en starkare så ge inte upp hoppet.

2 reaktioner till “Glöm inte bort vem du är och vad du står för!”

Kommentera