Så mycket intryck

Nu har nedtrappning av medecinen pågått i ett par dagar och jag tror äntligen att min kropp börjat fatta vinken. Visserligen tar det en stund att somna, men jag är inte en zombie när jag vaknar på morgonen. Jag sover inte bort dagarna och jag får mycket gjort, jag har mer energi helt enkelt och det är guld värt. Har fortfarande 15 dgar kvar att trappa ut dem, livsfarligt att bara sluta. Anledningen till att det är viktigt att trappa ut dem är för att de är vanebildande och jag har ätit dem i 3 års tid.
Dock känner jag mig energilös idag men jag tror det beror på gårdagen. Jag är inte ute och gör saker så ofta som jag önskar för jag har som sagt varit en zombie i några års tid.😂

Men igår var vädret på topp och jag var och kollade när syrran lirade boll. Det var ganska mycket folk och en hel del välbekanta ansikten som ville ha sig en liten pratstund.

Jag ville inte vara otrevlig så jag hade smilet på konstant och pratade med en del bekanta. Det var så mycket intryck på en och samma gång. Matchen slutade tyvärr i förlust men det var härligt att se Rimbo tjejerna igen. Jag var så trött igår när jag kom hem att jag knappt visste vad jag hette, och då hade inte jag krigat på planen i 90 minuter. Suttit i publiken och supportat med glädje. Men alla intryck tog musten ut mig, därför tillåter jag mig att vara zombie idag.

Har ni haft en bra helg?

3 reaktioner till “Så mycket intryck”

  1. Det tar ju tid att tappa ner medicin, men det blir lättare för varje dag som går. Det är lite som att sluta röka eller dricka .. Du gör ett strålande jobb..
    Synd att din syster förlorade matchen ..

Kommentera