Vad man äter är upp till var och en.

Den här dagen har passerat lika fort som smör smälter i solsken. Apropå solsken.. Vilket underbart väder vi har haft idag. Kändes fantastiskt att dra på sig skinnjackan. Var iväg med Helen tidigare idag och det kändes skönt att komma hemifrån, det gör det alltid. Jag tror minsann att pollen säsongen har dragit igång, jag nyser om vartannat och har haft svårt att andas genom näsan. Nej jag vägrar vara sjuk så jag skyller på pollen.

Helen bjöd mig på fika på Prins Henrys idag. Personalen är helt fantastisk likaså deras bakverk. De snålar inte med grädde och diverse tillbehör. När jag satte mig ned så var det en herre som kollade på min bricka och sa ”Jäklar vilken kaloribomb” Mitt svar blev ” Så länge det är gott skiter jag i hur många kalorier det är”

Fick ett skratt och att det var helt rätt inställning. Varför kommentera vad någon annan väljer att äta? Nu tog jag inte illa upp av detta. Men jag skulle aldrig kommentera vad någon annan på ett fik eller restaurang väljer att äta. Det är ju upp till var och en?
Har ni varit med om liknande?

5 reaktioner till “Vad man äter är upp till var och en.”

  1. Tänker lite hur man säger det. Är själv överviktig och skulle någon säga det nervärderande hade jag blivit otroligt ledsen, men med glimten i ögat hade jag skrattat åt det. Folk vågar snart inte öppna munnen utan att någon blir kränkt.

Kommentera