För evigt saknad aldrig glömd❤

Jag sitter här och funderar på hur jag ska formulera det här inlägget, men hur jag än vrider och vänder på det så kommer jag fram till samma slutsats..  Det finns inga rätt och fel i hur jag väljer att gratulera min fina vän Malin, min vackra Regnflicka. Idag fyller du år och jag vill inget annat än att ge dig världens bästa födelsedag, men det är svårt att göra det när du inte är här. Firar du i himmelen? Äter du kladdkaka direkt ur formen med en massa grädde? Dansar du och skrattar? Jag hoppas verkligen det.

Många gånger står jag ute och tittar upp i himmelen och låter tårarna rinna längs mina kinder och jag känner en otrolig smärta i bröstet. Fan vad jag saknar dig.

Tänk att den här bilden togs för 12 år sedan. Det var din 18 års dag och vi var så lyckliga att vi blivit myndiga. Hade jag vetat att du 4 år senare skulle somna in så hade jag varit vid din sida mer än vad jag var, jag hade engagerat mig mer och kanske hört ditt tysta rop på hjälp. Lätt att säga så i efterhand men jag menar det verkligen. Två dagar innan du lämnade oss så bestämde vi att vi skulle ses och prata om allt. Det blev inte så😕 Idag blir du 30 och jag saknar dig så in i helvette! Grattis på födelsedagen min älskade Regnflicka❤ För evigt saknad aldrig glömd.

6 reaktioner till “För evigt saknad aldrig glömd❤”

Kommentera