Min drömresa!

Jag har alltid drömt om att få kryssa i Karibien på ett stort fartyg. Jag sa när jag var 20 att jag skulle fira min 30 års dag på ett sådant fartyg , blev det av? Nej det blev inte det tyvärr då det kostar alldelels för mycket pengar. Finns så många olika resebyråer som har olika typer av erbjudanden men jag har aldrig lyckats spara i hop pengar till det. Dessa resor utgår oftast från Miami och när man bokar en sådan här resa ingår flyget dit. Men att vara ute på havet i flera dagar samtidigt som du får se helt otroliga platser, ja det är en dröm. Men helst av allt skulle jag vilja vara på ett sjörövar skepp😉

På de här stora fartygen så finns det pool områden och konstant underhållning , vem gillar inte det?

Sen är allt relativt när det kommer till pengar, det jag tycker är dyrt kanske är rena små potatisen för andra. Så kommentarer om att det inte alls är dyrt undanbes☺

En kommentar till “Min drömresa!”

  1. Det där är också en drömresa för mig, alltid velat det. Älskar vatten och hav så hade vart perfekt för mig =) Men som du säger … kostar ju ändå några tusenlappar per person!

Kommentera