Kastade in alla mina texter i brasan.

Så länge jag kan minnas så har jag skrivit i olika former. I tonåren så skrev jag alltid mina innersta tankar på papper och kunde sitta i timmar och skriva. Ibland var det sammanhängande texter och ibland extremt osammanhängande. Oftast skrev jag om någon kille jag var kär i som de flesta tjejer i tonåren gör. Men ibland kom det extemt djupa texter som jag idag önskar jag hade kvar. När jag kom upp i 19 års åldern så hade grannen en liten brasa på tomten och jag fick en impuls och frågade om jag fick slänga in alla mina anteckningsböcker i brasan. Han frågade aldrig varför utan han sa bara att det var okej. Jag hade en tanke om att om jag slänger in allt i brasan så eldar jag upp all smärta jag kände när jag skrev allt. Minns inte riktigt om min plan gick i lås, men jag vet att jag idag önskar att jag inte kastat in dem.

Anledningen till att jag ångrar att jag gjorde det är för att det hade varit spännande att se om mina tankegångar ändrat sig under årets gång. Minns en text jag skrev om att jag inte kände mig tillräcklig och att jag aldrig skulle göra det. En sak är säker att den tanken har definitivt ändrats. Jag vet att jag är tillräcklig. Jag är bra, jag är en person med ett ett sjuhelvettes humör men jag har hjärtat på det rätta stället.

På denna bild är jag runt 20 och sitter och skriver en text. Jag minns faktiskt vad den handlade om även om jag inte har den kvar.  Den handlade om att man aldrig ska lita på någon. Men även den texten anser jag idag var lite knas. För visst ska man lita på människor. Speciellt dem man älskar!

Kommentera