Detta klarar jag mig inte utan.

Jag har en hel del saker jag absolut inte skulle klara mig utan. Vissa saker är dock betydligt viktigare än andra men jag tänkte nämna några här nedan. Det är endast materiella ting.

Öronproppar. Jag kan inte sova utan dem, minsta lilla ljud så blir jag tokig. Har jag glömt dem när jag skall sova borta är det kris. Har hänt en gång att jag bett en vän vända på sig så jag inte behöver störa mig på andningen😂

Min mobiltelefon. Jag är verkligen besatt i att hålla på med telefonen. Allt från bloggen till instagram. Ja just det, telefonsamtal också😉

Min lycko scarf. Jag fick den utav en vän för kanske 10 år sedan och han skämtade och sa stt den skulle ge mig lycka. Har med mig den i väskan vart jag än går. Ibland har jag den på mig men det är inte ofta.

Hårsnoddar. Mitt hår har blivit så pass långt nu så jag måste ha det uppsatt när det blåser ute. Ja jag sover med håret uppsatt också.

Har du några materiella ting du inte klarar sig utan?

3 reaktioner till “Detta klarar jag mig inte utan.”

  1. Hårsnoddar ja, har alltid ett par runt handleden utifall det behövs! Så jobbigt när man har långt hår och det flyger som en virvelvind runt huvudet på en när det blåser haha. Eller i vägen när man äter. Sen drar jag i mitt hår sjukligt mycket om jag inte har det i en fläta (kan bero på eventuell adhd), så tänkte att jag ska gå och försöka hitta en fidget för att göra livet lite lättare för mitt stackars hår…
    Kram ♡

Kommentera