Det kostar i energi att ha roligt!

Känner mig riktigt tung i kroppen och jäkligt utmattad i psyket. Det har varit väldigt intensivt ett par dagar men jag har älskat varenda sekund, det är så tråkigt bara att man får ”betala” med energi efteråt. Jag vill så gärna vara överallt och ingenstans och ha så roligt som möjligt. Nämnde tidigare i veckan till en vän att det är inget liv att bara sitta hemma, efter dem orden lämnade min min mun så vart jag sådär hyperaktiv jag kan bli ibland. Nästan manisk och det är ingenting jag är van vid. Men jag får ta det för vad det är och gilla läget. Hellre så ser jag till att försöka ha roligt i glada vänners sällskap än att sitta hemma med ångest från helvetttet. Vilket jag iof har oavsstt vad jag gör. Men hanterar den betydligt mycket bättre när jag har folk omkring mig, samtidigt som jag har svårt att vara bland mycket folk. Ja som ni märker är jag en rätt snurrig pereon men vad gör det?

En kommentar till “Det kostar i energi att ha roligt!”

Kommentera