Dags att ta tag i bitarna.

Har precis ätit frukost tillsammans med Mickes föräldrar. Vi vaknade väldigt sent idag , kan ju bero på att jag somnade vid 3 tiden i natt. Skönt med helg så slipper jag vara stressad över att jag inte kan somna om kvällarna.  På vardagarna är det svårare då Micke skall upp och arbeta.

För någon månad sedan så satte jag upp ett mål att jag skulle ta mig en promenad minst varannan dag. Jag tror det var ett aningen högt mål för mig just då, för det höll i två veckor. Nu är jag sådär stillasittandes igen och i ärlighetens namn är det skit tråkigt.

Jag har alltid rört på mig och promenerat mycket, det är för att jag tycker om det och inte för att jag ska gå ner i vikt. Ja det vore ju trevligt om jag kunde gå ner ngt kilo eller två men det är inte mitt syfte. Jag gillar att vara ute i naturen, och nu när vi bor mitt i skogen har jag ju hur många möjligheter som helst att vara ute i naturen. Så från och med idag så ska jag återuppta mina promenader. Annars lär mina sittsår komma tillbaks, ja ni läste rätt. Jag har haft sittsår och det var fan inte roligt och det tog en stund att bli av med dem. Där vill jag inte hamna igen.

Så nu sätter jag upp ett nytt mål, ett lite mindre än sist. Promenad 2 gånger i veckan. Går jag mer så är det superbra och jag kan klappa mig på axeln med gott samvete.
Under dagen blir det nog en liten promenad i det vackra vädret.

Vad händer hos er ?

8 reaktioner till “Dags att ta tag i bitarna.”

  1. Jag tror verkligen på det där med att sätta upp små mål i taget, så blir det bonus om man klarar mer och man känner sig inte lika nerslagen som om man inte klarar ett mål som är för stort.

  2. Vill också ta tag i att motionera men tycker det är så tråkigt. Idag njuter jag av ledigheten och samlar på mig soltimmar

Kommentera