Det finns egentligen inga ursäkter

Vaknade för en liten stund sedan. Hade sjukt svårt att sova i natt och jag tvivlar inte en sekund på att det blir så i natt med. Jag ska nämligen till psykiatrin imorgon och jag har alltid problem med sömnen natten innan. Men jag brukar försöka göra lite avslappnings övningar så brukar det gå bra. Ska inte vara där så tidigt imorgon som tur är. Har tid klockan 13, brukar vara värre när det är vid 11 då jag har en bit att åka.

Tanken är att jag snart ska äta lite frukost och bege mig ut på en liten promenad. Det är inte lika varmt ute idag som igår, men solen lyser iallafall och då finns det egentligen inga ursäkter till att inte bege sig ut eller hur?

Vad hittar ni på idag?

10 reaktioner till “Det finns egentligen inga ursäkter”

  1. Jag är också inne i en period då jag har väldigt svårt för att komma till ro och somna på nätterna. Så drygt! För min del blir det mestadels vila idag, men ikväll ska jag ta mig in till Malmö för att titta på fotboll.

  2. Det är verkligen jobbigt när man inte kan sova och vet att man ska upp dagen efter till något.

    Idag sitter jag framför datorn och pluggar Det ekonomiska kretsloppet och sedan blir det övningskörning 🙂

  3. Känner även här igen mig i det du skriver! Jag har ALLTID svårt, i princip omöjligt, att sova nätterna innan jag skall iväg på någonting. Så jobbigt. <3

Kommentera