Norrtälje Sjukhus

 Vi klev upp ganska tidigt för att vi skulle bege oss till Norrtälje Sjukhus så jag kunde röntga min fot. Vi kom dock inte iväg förens 12 så vi passade på att äta lite lunch innan. Jag var riktigt sugen på sallad och jag vet att restaurang Antemp har riktigt grym mat. Så vi slog oss ner där och åt samtidigt som vi pratade om allt möjligt. Det var verkligen skönt att ha lite kvalitets tid med min kärlek. Det behövdes kan jag säga❤

Väl inne på rötgen fick vi vänta i en timme innan det blev min tur , men det hade faktiskt kunna vara värre timmen gick ju fort. Jag har aldrig röntgas förut så jag tyckte det var lite obehagligt, varför vet jag inte.

På vägen hem så stannade vi till vid coop och handlade lite, saker vi absolut inte behöver egentligen. Tanken var att vi skulle ta en liten promenad i Norrtälje centrum,men allt hade blivit så sent då. Får bli en annan dag helt enkelt❤

Vad hae ni hittat på idag?

En kommentar till “Norrtälje Sjukhus”

Kommentera