Han skrämde skiten ur mig!

Jag trodde min kära sambo skulle skrämma skiten ur mig i natt. Han hade riktigt svårt med sömnen så han gick upp för att klä på sig så han kunde gå ut och ta ett bloss. Samtidigt som han letar efter kläder i mörkret så välter han en påse med pantburkar. Jag vaknade med ett ryck och vart skit rädd o nästan skrek ”Vad fan är det som händer”?

Tog en stund att förstå att det var Micke. Vid 5 imorse så gav vi båda upp det här med sömn och klev upp. Jag brukar aldrig vara uppe så tidigt, till och med Micke vart förvånad att jag kom upp och fixade frukost. Vi somnade dock om runt 8 tiden när vi kollade på film. Vi såg Ibiza och det jag hann se innan jag slockna vsr bra. Ska nog se om den ?

Vad som händer resten av dagen vet jag inte. Tror jag ska bege mig ut på en promenad om en stund.

Vad har ni för planer?

2 reaktioner till “Han skrämde skiten ur mig!”

  1. Idag har jag inga planer faktiskt. Vet inte alls vad som händer, hade velat åka med i Lastbilen tillsammans med Linus men han kommer inte vara i Helsingborg förrän i eftermiddag och då är det inte så lönt för då är där nog inte så mycket mer att köra 🙁

Kommentera