Utvecklingssamtal med mig själv – Var läcker jag energi?

Jag gillar verkligen att ha dessa utvecklingssamtal med mig själv. Det ger så otroligt mycket, men det har jag nämnt innan. Har ni hunnit ha det med er själva? Om inte så rekommenderar jag att ni har det så ofta ni kan.

Var läcker jag energi?

Jag försöker se till att inte läcka energi någonstans,men ibland misslyckas jag och då är det viktigt att se till att avstå från det som faktiskt gör att jag läcker energi. Men vart läcker jag energi då? Jag påverkas otroligt mycket av personer som aldrig har någonting positivt att prata om, de som tycker livet är skit nästan jämt. Att lyssna på någon som inte mår bra gör jag gärna och försöker hjälpa. Men när jag ständigt kommer med råd och tips och personen i fråga inte tar till sig det? Då går mycket av min energi åt. Alla har rätt till att må både bra och dåligt. Men när det blir alldeles för mycket negativ energi så läcker min energi. Jag är ingen superwoman bara för att jag gärna lyssnar. Jag har tagit ett steg tillbaks från personer och platser som utlöser negativ energi. Jag behöver min positiva och harmoniska energi så jag kan leva istället för att överleva❤

Vart läcker du energi?❤

En kommentar till “Utvecklingssamtal med mig själv – Var läcker jag energi?”

Kommentera