Har du svårt att sova kan det vara för att du är vaken i någon annans dröm?

Det sägs att om man har svårt att sova om natten så betyder det att man är vaken i någon annans dröm. Jag har aldrig riktigt trott på den teorin. Men igår när jag inte kunde somna för att jag hade en miljarder tankar i huvudet så började jag givetvis klura lite .

Som ni vet är jag väldigt spirituellt lagd och den sidan av mig tyckte detta var en självklarhet. Varför skulle det inte kunna vara så? Likväl som varför skulle det vara så? Tänker på att jag ofta har svårt med sömnen och äter medicin för det, de gångerna de inte hjälper är det då jag är vaken i någon annas dröm? För jag menar jag kan ju inte sova uten dem såvida jag inte har alkohol i kroppen, vilker är väldigt sällan. Skulle jag då alltid vara vaken i någon annans dröm då? Med tanke på hur lite sömn jag faktiskt får utan medicin?

Så otroligt många tankegångar kring detta. Kan spinna på hur länge som helst! Vad tror ni om detta? Är jag helt galen eller kan detta vara något som faktiskt stämmer?

Kommentera