De som vill se mig ser mig, de som vill höra mig hör mig❤

Jag hade en period för några år sedan då jag inte vågade ta mig för saker. Tankegångarna var att allt bara skulle gå fel, jag avstod från mycket roliga saker.

Jag tänkte ständigt på att jag förmodligen bara skulle vara i vägen, ingen ville ju ändå prata med mig. En dag lessnade jag rejält på mig själv och mina extremt osunda tankar. Jag började följa med på olila sammankomster trots att osäkerheten fanns där.

Till slut så började jag att tänka ”Varför skulle dessa personer tycka illa om mig, de har ju faktiskt bjudit hit mig” Spärren släppte och jag vågade konversera och skratta tillsammans med sällskapet. Jag tog lite mer plats och det gjorde mig gott Jag var inte den som syntes och hördes så mycket, men var något jag trivdes med innan jag vågade ta lite plats och vara mig själv fullt ut. De som vill se mig ser mig, de som vill höra mig hör mig.

Att fokusera på det som kan gå fel är inte nyttigt och jag är riktigt glad att jag vuxit så pass mycket som person de senaste åren. Man ska fokusera på det som kan bli bra , det ger mer än vad man tror!

Kommentera