Nuskin masken som brände Ericas ansikte

Hejsan!
Tänkte gästblogga lite här ikväll och tänkte faktiskt prata om det här med Nuskin som cirkulerar över hela instagram just nu och gjort ett tag. Min syn på det!
Jag har verkligen försökt sätta mig in i det hela & bestämde mig också för att prova lermasken då en erbjöd mig ett prov, alla har ju pratat så gott om den och hur fantastiskt skön den är osv.

Jag satte på mig den & det gick 2-5 minuter så brände hela ansiktet, kändes som någon eldade på skinnet. Jag skyndade mig att tvätta av den och var illröd,gjorde sååå fruktansvärt ont!!

La upp de på my story på instagram med texten ”den var inte skön” vilket resulterade i att väääldigt många nuskin försäljare kontaktade mig.
Hade ont i 2 dagar, sved och kändes som när man solbränt sig ni vet?

Förklarade det hela och vissa ifrågasatte mer eller mindre huruvida jag tvättat ansiktet innan eller ej, sa att jag har smutsigt ansikte? Aaaah ok kände jag bara.
En del sa att jag fått en allergisk reaktion och det inte alls skulle bli sådär och en del andra sa jo men det är helt normalt det ska vara så, kör en gång till så blir det bättre, och vissa var rent jäkla otrevliga!
Alltså summa summarum, alla nuskin försäljare säger olika!?
Och den ena efter den andra försäljaren ifrågasatte varandra gentemot mig vad den har för utbildning osv, herregud! Dom är försäljare för samma sak, men smutskastar varandra bakom ryggen till kunden!!

Tog kontakt med en högre upp i nuskin som sa att jag förmodligen inte tål den och man fick heller inte som försäljare ge ut prover sådär.
Det var att köpa hela produkten eller inte.
Aha men om man nu vill prova den innan man köper då? Nä tydligen inte.
Är glad att jag nu fick det där provet och inte la ut hundralapparna på att bränna mitt ansikte!!
Dom har dessutom 18 års gräns som försäljare men har med iaf en som jag personligen vet vem det är, 15 år!!
Pratade om det med några försäljare och ojdå.. det visade sig vara många som skrev det på föräldern men att den som är minderårig säljer, stabilt! när jag pratade med 15åringen för att få reda på vem hennes mentor var (då en annan försäljare ville veta för att kunna anmäla det) så skrev hon att det var hemligt, hon fick inte säga. VAD är hemligt undrar jag? Personen måste ju kanske vara medveten om att det är fel då den inte vill ge sig till känna🤷‍♀️

Tog upp det med den här högre uppsatte som sa att nej det är INTE ok och skulle kolla upp det direkt.
Så, för mig känns allt det här med nuskin väldigt konstigt bara, väldigt fuffens känner jag.
Nu får jag säkert många avföljare, speciellt försäljare! Men det gör inget,det här är MIN upplevelse av dom och MIN åsikt..och den är iallafall inte positiv,tyvärr.
Nu kommer säkert ni nuskin försäljare hata på mig, antingen gör ni det.. eller så tar ni er i kragen och börjar fundera på hur ni vill att företaget ska framstå.
Over and out.❤

Tack Erica för att du ville skriva några rader! ❤ Ni kan besöka hennes instagram HÄR

2 reaktioner till “Nuskin masken som brände Ericas ansikte”

  1. Vad bra att folk går ut och säger vad dom verkligen tycker. Jag testade deras tandkräm som man ska få ”vita tänder av” men den funkade inte överhuvdtaget. Har även testat denna mask med men tyckte inte heller att den var speciellt bra, såg ingen skillnad där heller haha! Sen gillar jag ej sättet dom jobbar på så kommer inte handla där ifrån mer.

  2. Har testat att jobba för NuSkin, 17 år och jag skulle registrera mig i mina föräldrars namn enligt mentorn. Köpa hem produkterna och sen sälja, utan att man ens tjänar något på det då man knappt säljer. Slutade där ganska snabbt

Kommentera