Middag hos vänner❤

Vi hade verkligen en otroligt mysig kväll igår. Vi blev bjudna på middag hemma hos ett par vänner vi inte träffar så ofta. Mycket skratt och härliga diskussioner blev det. Mest om graviditet och allt som hör till.

Nej det är inte jag som är gravid utan en av våra vänner. De flyttade till ett nytt hus nydligen så det var mysigt att se hur dem bor.

Fick mig att tråna efter att bo i ett liknande område,  atmosfären var helt fantastisk. Men jag har tak över huvuder och det är jag tacksam över. Har till och med två tak så jag ska inte klaga, men det är ju faktiskt helt gratis att drömma.

Idag blir det inte många knop gjorda , ska dock få tummen ur röven ich städa min garderob. Det är kaos , inte organiserat rock kaos bara vanligt kaos😘

Vad hittar ni på idag?

2 reaktioner till “Middag hos vänner❤”

Kommentera