Utvecklingssamtal med mig själv – Vad gör mig lycklig?

Måndag underbara måndag! Eller? Har ni haft en bra start på dagen? Det har jag och det är dags för ett litet utvecklingssamtal med mig själv igen.

Vad gör mig lycklig?

Oj det finns så otroligt mycket som gör mig lycklig. Väldigt mycket matriella ting men dem ska inte nämnas. Det som gör mig lycklig är min sambo, familj och mina vänner. Har man vänner som gör en olycklig så är det läge att rensa bort dem som ogräs. Något annat som gör mig lycklig är faktiskt andras framgångar, jag tycker att det är så kul att se när det går bra för någon. Sen har vi en sak till som är ganska självklar! Musik gör mig otroligt lycklig och har alltid gjort.

Vad gör dig lycklig?

4 reaktioner till “Utvecklingssamtal med mig själv – Vad gör mig lycklig?”

  1. Just nu finns det bara en som gör mig lycklig på riktigt, sån där himlastormande lycka och det är Kjell!! <3 Sen gör du och Frida mig väldigt glad och sprallig i hela kroppen =)

Kommentera