Vår midsommarhelg❤

Hur har eran midsommar helg varit? Våran har faktiskt varit rätt bra. I fredags gjorde vi inget speciellt, vi åt tacos och slappade. Men igår så fick vi besök av några av Mickes släktingar som jag inte träffat innan. Vi åt middag tillsammans och hade det trevligt. De ville se sig omkring lite här på landsbygden så vi tog med dem på en liten promenad. Vi gick till häst gården där jag växte upp. Jag insåg när vi va där att jag bara varit där 2 gånger efter min mamma flyttade. Jag fick en massa flashbacks vilket var både bra och dåligt. De dröjde sig kvar ganska länge innan vi begav oss vidare. Vi hamnade hos grannen och bytte ett par ord där och umgicks mes getterna.😉

Stadsborna vart lite fascinerade av omgivningen och tyckte det var så härligt med all skog och alla djur. Jag som är van med att bo såhär kunde inte förstå alls vad som var så fascinerande😂 . Men vi hade det verkligen trevligt.

Men det tog ganska mycket på mitt psyke. Det är mycket intryck med nya personer och alla konversationer. Så idag blir det inte många knop gjorda.

Den kommande veckan har en del trevliga saker att erbjuda. Kommer bege mig iväg en sväng och få lite miljöombyte. Skönt i bland faktiskt☺

Hoppas ni haft en fantastisk helg❤

Kommentera