Mycket skratt och lite bubbel

Idag har jag varit riktigt trött, sådär trött då allt man säger är rent av svammel. Fast på ett roligt sätt då, för jag har skrattat åt mig själv och de har alla andra också gjort. Skönt att man kan bjuda på sig själv ibland.

Igår var jag hemma hos Anna igen för att se sverige – england. Tyvärr så åkte ju Sverige ur turneringen men jag tycker faktiskt att grabbarna har gjort en bra turnering. Nu är de 8 e bäat i världen och det är fasiken inte illa.

Det bjöds på både bubbel och middag igår, utöver det så skrattade vi mycket och hade det trevligt.

Vi kommer nog ses en hel del under sommaren, tror vi bestämde att jag ska dit redan nästa gång det är fotboll, men mitt minne är bra med kort. Men dit ska jag iallafall och det ser jag fram emot.

Hur har eran helg varit?

9 reaktioner till “Mycket skratt och lite bubbel”

  1. Så himla tråkigt att de åkte ut i lördags, annars hade vi haft en rolig match att se fram emot idag. Kul att de gjorde en så pass bra turnering ändå. Trodde aldrig att vi skulle ta oss förbi gruppspelet.

Kommentera