Utvecklingssamtal med mig själv – Vad vill jag ägna mer fokus på?

Måndag åh du underbara måndag. I ärlighetens namn överdriver jag lite, för det är ingen underbar måndag. Men det är absolut ingen ursäkt för nu är det dags att ha lite utvecklingssamtal igen.

Vad vill jag ägna mer fokus på?

Jag är en såndär person som lägger för mycket fokus på andra personer och deras åsikter. Hinner knappt med mig själv. Så jag vill ägna mer fokus på mig själv. Jag brukar alltid säga till någon som har det svårt att ”Du är den viktigaste personen i ditt liv, fokus ska ligga på dig och dina känslor”. Jag har dock svårt att leva efter det själv. Mitt fokus vill jag ägna åt mig själv och det som får mig att må bra från och med nu. Hur ska jag annars komma på banan igen så att säga? Självklart menar jag inte att jag kommer strunta i om någon behöver prata, det ligger i min natur att lyssna och försöka hjälpa. Men jag kommer först!

Vad vill du ägna mer fokus på?

Detta var det sista utvecklingssamtalet med kig själv på ett tag. Glöm inte bort hur viktigt det ärr med detta, man boostar sig själv väldigt mycket och det är bra för själen❤

10 reaktioner till “Utvecklingssamtal med mig själv – Vad vill jag ägna mer fokus på?”

  1. Jag tror att folk är så medvetna om att man borde lägga mer fokus på sig själv men inte gör det av någon anledning. Jag tror man av någon aneldning tror att det är fel för att man känner sig ”egoistisk” även om det egentligen är precis vad vi borde göra. Bra inlägg!

  2. Jag skulle vilja bli bättre på att lägga fokus på en sak i taget. Jag har en tendens att försöka göra allting på en gång, så ibland behöver jag skala av lite.

  3. Det där tror jag många känner igen sig i – att man ger goda råd åt andra som man egentligen själv bör tänka på och efterleva. I detta fallet är det ju bara dig själv det skadar för om du inte själv tror att du är den viktigaste i ditt liv, men skall då tro det?
    Men om man ger råd om att hur viktigt det är att ex vara ärlig osv så är det väldigt dumt om man själv inte kan stå upp för det, men det är ju en annan historia =)

Kommentera