Svar på frågestunden!

Igår så la jag ut en bild på min instagram och bad mina följare ställa lite frågor som jag kunde svara på i bloggen. Herregud vilken respons jag fick, jag blev riktigt glad. En del ställde samma typ av frågor så är det så att din instagram inte syns här så är det därför. Men nästa omgång så fixar vi till det,för detta är något jag lär göra fler gånger❤ Tack för alla frågor ni är bäst!

Emeliebiarner

Har du haft en egen häst någon gång?

Jag red mycket som barn men jag hade aldrig någon egen häst. Fick låna häst/hästar i stallet som låg granne med oss.

Preggoslife

Vad är det bästa som finns?

Oj det finns så mycket jag säger ”Det här är det bästa som finns” till. Men du vet när man är riktigt trött? Och man äntligen får sova. Det kan vara det bästa som finns😘

Anna

Vart hoppas du att du är i livet om 5 år?

Min förhoppning är att jag har kommit ut i arbetslivet och att vi har flyttat till större, kanske en liten bebis på väg?

Johanna

Vad kan du inte leva utan?

Det var ingen lätt fråga. Jag vill säga mina glasögon för jag ser inte ett skit utan dem😂 Men får nog lov att säga luft, mat och min familj

Lindalinchis

Vad är din favoritplats i världen?

Savolinna i Finland.

marce_la_bachatera

Varför började du att blogga? Vad är det som driver dig?

Jag började blogga för jag älskar att skriva och jag tycker att jag är jävligt bra på det. Att dela med mig av plika upplevelser tycker jag är roligt och de kanske kan hjälpa någon på vägen? Det finns faktiskt inge särskilt som driver mig. Jag kör bara på i ren rutin. Fast mina.läsare driver mig nog en del, för jag vill att dem ska ha något att läsa

Henriettanylund

Vad är ditt drömresmål?

Jag har alltid velat åka till Karibien.

Elten87

Vad är ditt drömyrke?

Författare tror jag!

mammalillemy

Hva må til for å få en bra blogg, hvor ofte må man blogge?

Det där är ju så olika tycker jag. Men för mig är en bra blogg där det är mycket personliga inlägg Den som bloggar ska gärna svara på sina läsares kommentarer i mån av tid. Jag brukar lögrga in ett till två inlägg om dagen och ibland inte alls. Det finns dem som gör 3 – 5 inlägg per dag. Men det är upp till vsr och en hur man vill ha det.

ssamanta

Vill du ha barn?

Ja det vill jag. Helst igår😉

missliggstill

Hur gammal är du?

Jag blir 31 i augusti

marielinneeaas

Vad skulle du göra om du vann 3 miljoner?

Betala av mina skulder och köpa en lägenhet eller ett hus. ❤

barnvagnslivet

Vad är din största dröm om framtiden?

Att komma ut i arbetslivet och flytta till större. Och bli mamma såklart.

theresedahalstr0m

Berätta något vi inte vet om dig?

Jag kan inte åka skridskor😉🙈

mariaelisabeth

Har du körkort?

Nej det har jag inte. Men jag borde nog ta det snart

_interiorbeauty

Hur träffades du och din sambo?

Vi träffades faktiskt första gången när vi va 14-15 vi hade gemensamma vänner. Under en hel sommar så åkte vi moppe, badade och tältade. Vi hade skit kul. Sen när vi kom upp i 20 års åldern så fick vi kontakt igen och började ränna på krogen. Men vi vart inte tillsammans förens senare.. Jag flyttade in hos honom ett par år senare och då va vi bara vänner. Men känslorna växte fram och nu har vi varit tillsammans i 7 år och förlovade i 2❤

adajohansen

Om du kunde resa vart du ville i världen vart hade du åkt?

Nämnde karibien innan.. men jag skulle vilja besöka Japan också❤

harjedalenbeauty

Var är din bästa plats att gå promenader?(skogen, stranden, villaområde etc?)
Ja du.. Vi bor ju mitt ute i skogen och bi har väldigt fina promenad stråk här. Så jag får nog säga skogen, trots alla insekter😉

beatriceeliasson

Vad är din favorit färg?

Lila helt klart

sandi_fighter

Vad jobbar du med och hur kom du in på det du gör idag?

Jag är sjukskriven sedan några år tillbaks. Tanken är väll att jag ska försöka kolla ut i arbetslivet så småningom. Men innan jag gick in i dem berömda väggen och kolapsade så var jag barnskötare.

angelikaz

Har du husdjur och isåfall hur många?
Katt och hund

13 reaktioner till “Svar på frågestunden!”

Kommentera