Kampen om att släppa taget pågår dagligen

Jag är inte samma person som jag var för ett år sedan, varken psykiskt eller fysiskt. Mina värderingar har inte ändrats. Men jag ser saker på ett annat sätt. Mycket har hänt under det här året på både gott och ont. Att avsluta en relation är svårt, men att avsluta två var svårare än vad jag någonsin kunnat ana. Det som gjort mest ont är en person jag känt i över tio år helt plötsligt bestämde sig för att göra sig själv så pass illa att vi i hans omgivning inte fick lov att hjälpa till. Vi var bara i vägen, vi var äckliga, otacksamma och till och med hjärtlösa? Hur kan man vara hjärtlös när man gör allt för att hjälpa ? Detta har fått mitt psyke att braka rejält. Jag kämpar varje dag med att inte ens ägna situationen en tanke, men det är svårt när man faktiskt älskar någon så pass mycket och fortfarande gör.. Att avsluta denna vänskaps relation har förändrat mig på det sättet att jag har ännu större tilits problem än innan. Samt att jag ständigt blir påmind om allt, och hur ska jag kunna släppa taget då?

Nu är jag på en plats där jag trivs som bäst och är omgiven av extremt mycket kärlek. Men denna plats bär på mycket minnen, fina händelser men även hemska. Vi försöker alla fokusera på det vi bryr oss om och det är varandra.

Den andra relationen som avslutades .. Jag har bara fina saker och säga där. Det gjorde jävligt ont men det har inte varit någon smutskastning i efterhand och jag tror att vi fortfarande bryr oss om varandra på ett bra sätt. Det har också förändrat mig en del. Men inte på det sättet att det har fått mig att må som en jävla drottning, för så är det verkligen inte. Förändringen är att jag lärt mig att alla regaerar på olika sätt, vilket jag visste innan. Men det jag menar är att jag lärt mig att inte brusa upp för minsta lilla. För det var nog det som kostade den vänskapen plus annat. MEN  jag vet att det är bäst att även denna relation är är som den är, avslutad. Även om jag saknar oss.❤

De gångerna jag skrivit om harmoni och frihet har handlat om relationen jag nämnde innan denna.

Mådde kanon när det var avslutat för jag kände att då var inte hans problem mina längre, jag var fri och riktigt glad. Låter hårt, men har man blivit behandlad som en jävla papperkorg under en längre period, och man gjort sig fri från det så är det jävligt skönt.

Sen har inte jag varit en ängel heller. Det ska erkännas. Jag är inte stolt över vissa saker jag kastat ur mig i stridens hetta. Men jag kan inte ta tillbaks det. Det jag får göra är att lära mig leva med det, och förlika mig med det.

Kampen om att släppa taget pågår dagligen. Det tar tid men snart är vi där.❤

12 reaktioner till “Kampen om att släppa taget pågår dagligen”

  1. Det där med att avsluta relationer är aldrig lätt. Skönt i alla fall när man kan se att det var det bästa att göra på det viset, även om det gör ont.

  2. Det är hemskt att avsluta relationer med vänner, oavsett vad! För ett år sen, för 2 år sen, jag är absolut inte samma människa! Jag trodde inte jag skulle leva idag, för ett par år sen! Men jag gör det, och jag har tagit upp mig och avslutat många relationer som tyvärr har behövts avslutats för att fortsätta leva!

Kommentera